Om os

Om os

Restaurant China Palace er et kinesisk køkken med rigtig mange klassiske og traditionelle retter fra Kina. Det har været godt 12 år siden restauranten blev åbnet, og den har været godt modtaget og begunstiget af gæster fra hele verden, både på grund af vores gode service og lækre mad.

Vores kok er fra Sichuan Provinsen i Kina og har næsten 20 års erfaring med Sichuan og Xiang køkkenet (hovedsageligt stærkt mad) samt Dim Sum. Vi lægger meget vægt på at vores gæster kan smage autentisk kinesisk mad. I China Palace kan vi justere smagen i retterne efter vores gæsters behov, men samtidig vil vi bevare så vidt som muligt en autentisk kinesisk smag, så gæsten kan få en ægte smagsoplevelse uden at være i Kina.

I begyndelsen af 2014 blev restauranten gennemrenoveret, således den i dag er mere lys og elegant. Indretningen er en kombination af klassisk og moderne kinesisk design og er blevet en af byens smukkeste spisesteder. Lokalerne er store og kan rumme op til 105 personer. Vi tilbyder også et specielt indrettet VIP rum med plads til 15 personer. Vi har mange års erfaring i forhold til at afholde arrangementer og bespisning af store selskaber i vores restaurant.

China Palace byder jer hjertelig velkomne!

I øvrigt kan der bestilles buffet til selskaber online (Just Eat) http://www.just-eat.dk/restaurants-chinapalace/menu